1η Ετήσια Έκθεση Μαθητικών Έργων, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ σε συνεργασία με το ΜΑΥΡΟΓΕΝΕΙΟ ΕΠΑΛ ΣΑΜΟΥ και το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΣΑΜΟΥ και το ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ, διοργανώνει την 1η Ετήσια Έκθεση "Έργων μαθητών/τριών" την Παρασκευή 05/05/2017 στο χώρο των κτηριακών εγκαταστάσεων  του σχολείου από τις 11:00 έως 13:30.

Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΚ Σάμου, στο πλαίσιο των εργαστηριακών τους μαθημάτων τη σχολική χρονιά 2016-2017.
Η έκθεση έχει ως σκοπό την ανάδειξη του έργου των μαθητών/τριών όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο ΕΚ Σάμου, και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το περιεχόμενο της διδασκαλίας των μαθημάτων που διδάσκονται στα ΕΠΑΛ.
Οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα έργα που θα δουν, να γνωρίσουν καλύτερα την Επαγγελματική Εκπαίδευση, να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της στις επαγγελματικές επιλογές των νέων, καθώς επίσης και τη μεγάλη σημασία της για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μηχανή που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια (Stirling engine), όχημα Kart που κατασκεύασαν οι μαθητές μας, ρομποτική συσκευή προσανατολισμού στη βέλτιστη ηλιακή ακτινοβολία, το «Έξυπνο Σπίτι» όπου ελέγχεται ολόκληρη η ηλεκτρική εγκατάσταση του μέσω κινητού τηλεφώνου (smartphone) και πολλά άλλα.
Επιπλέον, κατά την επίσκεψη στην έκθεση, θα παρέχεται ενημέρωση για όλους τους τομείς και όλες τις ειδικότητες που λειτουργούν τόσο στο Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου όσο και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου.
Στο τέλος της έκθεσης θα προσφερθεί η πατροπαράδοτη Γιορτή, με γλυκό κρασί.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του ΕΚ Σάμου

Ιωάννης Τζημπούκας

Παρακαλώ δείτε την πρόσκληση